lördag 30 april 2011

Några platser kvar!

Aktivitetsdagen i söndags den 24/4 på Catharinas Agility Center vart toppen. Strålande sol hela dagen och jag hade fullt upp på rallylydnaden och Catharina på agilityplan.

Senaste veckan har jag haft endel kursavslutningar och i veckan som kommer startar jag två nya kurser. Klickerkurs för nybörjare och en Tävlingslydnad. Läs mer under aktuellt.

Den 17 maj startar även en rallylydnad för nybörjare och en Vardagslydnad I där det finns platser kvar. För att er anmälan ska vara komplett krävs att anmälningsavgiften är inbetald på mitt konto. Självklart får ni betala hela kursavgiften på engång om det känns lättare för er.

Här hemma växer gräset och jag klipper som aldrig förr för att banan ska bli fin till sommarens kurser och läger. Tommy är och sågar på staketet nu och när bräderna är klara ska vi börja snickra ihop det. Tror och hoppas att de kommer bli jätte fint.

Jag försöker lära mig skogarna så vi inte ska virra bort oss i sommar och hundarna har premiärbadat i vår sjö knappt 2 km bort. Fin sandbotten så jag tror även att ni kursare kommer vilja ta ett dopp.

Ha det fint och hör av er om ni undrar över något!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar